Alla pratar om Sociala Medier...

...men väldigt få vet vad det handlar om. Och vad de kan göra för just ditt företag. Vill du få ett större nätverk, träffa nya kunder och öka din omsättning. Kanske utan att anstränga dig i onödan. Som företagare tar du in konsulter när det gäller organisationen, marknadsföring och mycket annat. Att låta någon sköta ditt företags Sociala media är en naturlig, kostnadseffektiv och lönsam investering i dagens samhälle. Det är där vi kommer in.

Sociala Medier

Att vi alla, som bedriver någon form av verksamhet, behöver synas på de sociala medierna gå inte längre att förneka. Genomslagskraften är enorm och du kan med just din information nå 1000-tals fler personer än vad du någonsin tidigare har gjort och plattformarna är många tex Facebook, Instagram, LinkedIn, YouTube mfl.
Läs mer...

Sökmotoroptimering

Förkortningar, förkortningar... SEO står för Search Engine Optimization dvs sökmotoroptimering och många tror att SEO endast skall tillämpas för att komma högre upp på Google-sökningar men det är så mycket mer än så! Du kan och ska använda dig av SEO i varje kommunikationskanal du använder dig av, vare sig det är din hemsida eller personliga profil på LinkedIn.
Läs mer...

Utbildning & Timbank

Vi kommer varken utbilda eller coacha i hur du hittar enhörningar. Däremot hjälpa dig nå dina digitala mål. Vad behöver du hjälp med? Vill du ha några timmars stöd för utveckling av din profil på LinkedIn? Eller kanske vägledning när du skall byta till företagskonto på Instagram? Hör av dig så sätter vi ihop ett paket som passar just dig Utbildning - Coachning - Timbank
Läs mer...