Facebookprofil

Problem Att Lägga Till Ditt Företag På Din Privata Facebookprofil?


Det finns mycket som kan orsaka strul när man försöker uppdatera sin Facebookprofil. Ett problem jag stötte på och som det tog en stund att hitta en lösning på var när  jag försökte lägga till mitt företag, CB Sociala Medier. Då upptäckte jag att Facebook inte hittade mitt företag. Istället skapades en fiktiv sida som inte fanns någonstans. Ett udda problem men det var inte riktigt så jag ville ha det och började googla. Efter lite letande hittade jag en lösning som jag provade och den fungerade perfekt!

LÖSNINGEN!

internetTECHIES hade skrivit en artikel som jag i korthet har översatt nedan. Beskrivningen gäller endast för webbläsaren Firefox:

  • Logga in på ditt privata Facebookprofil och välj editera – lägg till arbete.
   Har du en länk till ett företag som inte existerar, välj att editera den alternativt ta bort den och lägg till en ny.
  • Du bör ha fått en liten ikon högst upp till höger i din webbläsare som ser ut som ett kugghjul. Klicka på detta och välj ”Forms – Display Form Details” (min webbläsare är på engelska och jag är osäker om tillägget finns på svenska).
  • Du behöver nu din företagssidas profilid. Om det står som på min sida, facebook.com/cbsocialamedier, behöver du ta reda på ditt numeriska id. Gå till ett nytt fönster och leta dig fram till din företagssida på Facebook. Öppna upp profilbilden i en ny flik (högerklicka och välj: Öppna i ny flik). Kopiera numret som står direkt efter facebook.com, i mitt fall 1604413322941388.
  • Klistra in det i det första fältet i formuläret.

 

 • Fyll sedan i övriga fält med nödvändig information. Du kan alltid editera detta senare.

 

Nu skall det fungera. Lycka till!

#facebookprofil #cbsocialamedier

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *