Hallå där! Camilla heter jag.

Expert på sociala medier, kaffe latte med iKaffe och LinkedIn för ditt personliga varumärke.

Driven av – Humor & Gott Kaffe

Camilla Billman heter jag som ligger bakom CB Sociala Medier och jag har sedan 2014 jobbat med sociala medier på olika nivåer. Hela tiden har jag facinerats över vilken genomslagskraft dessa digitala kanaler har och funderat över hur jag skulle kunna hjälpa andra nå ut till fler via dessa fantastiska medier.

 

Vem är jag?

Jag är en tjej i mina bästa år som lever med min son, hund och en drös med katter i ett hus mitt ute i skogen i Fjärås som ligger ca. 5 mil söder om Göteborg och 2 mil från Kungsbacka.

I många år har jag jobbat inom IT-industrin där jag innehaft olika roller och det som genomsyrat min karriär är att leverera kvalité. Jag vill att det jag levererar skall skapa kundnöjdhet och mersmak. Struktur och noggranhet är några av mina ledord.

2017 fick jag möjlighet att göra en omstart i livet och ville då göra något som jag brinner för, dvs hjälpa företag att använda sociala medier till sin egen fördel.

Hur kan jag då hjälpa just dig och ditt företag?

Det beror lite på vilken nivå du själv ligger på, vad du vill göra själv och vad du skulle vilja att någon annan gjorde. Jag kan gå igenom vad ni har idag och hur ni arbetar med era digitala kanaler, hjälpa er att komma vidare om ni tycker att ni har fastnat någonstans, utbilda er och er personal i hur ni skall hantera just ert varumärke.

 

KONTAKT

Camilla Billman
Torpa Ryetvägen 108
43974 FJÄRÅS
Telefon: 0702551159
Mejl: camilla(at)cbsocialamedier.se

Camilla Billman